Közeledik az esküvő. hatalmas a násznép és szeretne mindenkit lenyűgözni? Legújabb szolgáltatásaink egyike, hogy már esküvőkre is rendelhet tőlünk kisvonatot.

Egy esküvő megszervezése egyáltalán nem könnyű feladat, főleg ha nem csak kedvesünket szeretnénk lenyűgözni, hanem a vendégeket is. Számos lehetőség közül válogathat az ember, melyek némelyike kielégítik az ifjú pár elképzeléseit, némelyik pedig egyáltalán nem. Egyes helyeken szállítást kínálnak fel, máshol ételszervírozást, és még máshol megtarthatja magát az esküvőt. DE! mi lenne, ha mindezt egyben megoldhatná? Nem lenne könnyebb, ha a násznépet egy azon cég elszállítaná az egyes fordulópontokra, vállalná a lakodalom helyszínét és az ételek elkészítését is?

Az Evergreen-nél ez lehetséges, hiszen nálunk nem csak a szállítást, hanem az éttermet és a kiszolgálást is elintézheti egy helyen! Kisvonatjainkkal vállaljuk a násznép elszállítását, mely nem csak kényelmes, hanem szórakoztató a vendégek számára. Egyedi és emlékezetes hangulatot kölcsönöz az esküvőkön, ha a násznépet egy kisvonattal szállítjuk a ceremóniára, majd az azt követő vacsorára. Magyarországon hagyomány, hogy az ifjú párt hatalmas násznéppel kísérik el az anyakönyvezetőhöz, vagy a templomhoz, ami sokszor igen csak messze van. Ilyen esetekre nem csak szórakoztató, hanem igen csak praktikus lehet egy kisvonat. Nem kell aggódni, hogy a nagymamák és nagypapák nem fogják bírni a hosszú utat, a kisgyerekes rokonok pedig egyenesen örülni fognak, hogy nem kell csemetéiket végigrángatni a hosszú nászmeneten.