Evergreen Kft. – Városszépítő szolgáltatások már 1997 óta!

Családi vállalkozásunk 1997-ben alakult meg négy fővel. Az építőiparban kezdtük először tevékenységeinket, és a mai napig vállalunk megrendeléseket lakóházak, irodák, különböző épületek tervezésére és kivitelezésére. 1998-ban kibővítettük vállalkozásunkat gumikerekes városnéző kisvonatok üzemeltetésével.

Elsőként két kisvonatunkkal találkozhattak Tata lakosai és turistái, az olasz gyártmányú Dotto-val valamint a német Tschu-Tschu-val. Az elkövetkező években Tatán egy bérházat építettünk, melyben a mai napig három vendéglátó egységünk, tíz darab bérelhető üzlethelységünk, szolárium centrumunk és előadótermünk helyezkedik el. Vendéglátóhelyeinken többféle rendezvény lebonyolítását vállaljuk, a családias ebédektől egészen a több száz fős lakodalmakig.

Cégünk 2004 óta működtet kisvonatokat, melyeket „Piczinke” néven kereszteltek el. A kisvonatokat 1,9 cm3 diesel motorok hajtják, melyek tökéletesen megfelelnek az európai normáknak. A mozdonyok szerelvényei gumikerekesek, valamint nyomkövetők, így a kocsik szépen egymás után gurulnak, követve a sor vonalát. Tatán saját gyártású kisvonatainkat bérbe vehetik az érdeklődők, különböző alkalmakra, valamint meg is vásárolhatják azokat. Az utóbbi években, városunkban is fellendült a turizmus, mely csodálatos parkjainknak és tavunknak köszönhető. Számos neves rendezvénnyel és turisztikai látványossággal várjuk az ide látogatókat.