Az év vége számos ünnepet tartogat a számunkra, melyekre számos szórakoztató programot szoktak kitalálna a városok, falvak és községek. Karácsony közeledtével szokássá vált, hogy mikulások lepik el a városközpontot, az utcákat és a bevásárlóközpontokat, kis meglepetéssel örvendeztetve meg a kicsiket. Sajnos azonban nem minden szülőnek van ideje arra, hogy gyermekével ellátogasson valamelyik mikulás programra. Erre nyújt kiváló szolgáltatást egy mozgó mikulás, aki kisvonattal járva a várost megörvendeztetheti a gyermekeket, és a családokat is egyaránt.

Béreljen kisvontot tőlünk Mikulás ünnepségekre, akár igényre szabott ajánlattal és tekintse meg honlapunkon a bérlésre vonatkozó egyéb információkat. Amennyiben kérdése van, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is. Csapatunk késséggel áll rendelkezésére.

Nem csak Mikulás ünnepségekre, hanem akár karácsonyi felvonulásra vagy szilveszterre is bérbe adjuk kisvonatjaink egyikét. Tegye élvezetesebbé az ünnepeket, és feledhetetlenné a pillanatot. Különféle kis és nagyobbacska gyermekeknek szóló programokat szoktak tartani az év ezen szakaszában, melyre igazi szenzáció lenne egy kisvonat. Ha úgy gondolja, hogy még emlékezetesebbé tenné az ünnepet, mi bármikor állunk a rendelkezésére.