Az utóbbi években városunkban is fellendült a turizmus, mely csodálatos parkjainknak és tavunknak köszönhető. Számos neves rendezvénnyel és turisztikai látványossággal várjuk az ide látogatókat. Amennyiben szeretné bérbe venni valamilyen alkalomból kisvasutjaink egyikét, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek.

Különleges eseményre készül városában, szüreti napokra vagy fesztiválra? Falunapon szeretné feldobni a hangulatot és egy igazán szórakoztató élményt nyújtani a lakosok számára? Fellendítené városa, faluja turizmusát?

Ha a fenti kérdések közül csak egy is érvényes Önre, akkor a legjobb helyen jár! A kétezres évek óta gyártunk kisvonatokat, melyeket nem csak saját felhasználásra, hanem partnereinken részére is bérbe szoktuk adni. Kisvonatjainkat nagy érdeklődéssel szokták fogadni idehaza, Tatán és mára már sikerült elérnünk, hogy a rengeteg turisztikai látványosság mellett a kisvasút is azzá váljon. Saját gyártmányunkat „Piczinke” névre kereszteltük, és így forgalmazzuk több mint 10 éve. Számos partnervárosunk van, ahol szintén saját gyártmányú kisvasutaink örvendeztetik az ott lakókat és az oda látogató turistákat is.