Cégünk 2004 óta működtet kisvonatokat, melyeket „Piczinke” néven kereszteltek el. A kisvonatokat 1,9 cm3 diesel motorok hajtják, melyek tökéletesen megfelelnek az európai normáknak. A mozdonyok szerelvényei gumikerekesek, valamint nyomkövetők, így a kocsik szépen egymás után gurulnak, követve a sor vonalát.  Tatán saját gyártású kisvonatainkat bérbe vehetik az érdeklődők, különböző alkalmakra, valamint meg is vásárolhatják azokat. Rendeljen kisvonatot különböző eseményekre, városi rendezvényekre, szülinapokra, esküvőre vagy akár osztálykirándulásra is. Garantált élményt szórakozást nyújt Önnek és utasainak.

Szeretné fellendíteni városa turizmusát? Akkor jó helyen jár! A 2000 években elkezdtük gyártani saját gyártmányú kisvonatainkat, melyek nagy népszerűségnek örvend a turisták körében. Mivel nagy volt rá a kereslet, ezért úgy gondoltuk, hogy több történelmi jelentöségü Magyarországi városba is telepíthetnénk egy-egy kisvonatot. Tata után Egerbe, Baján és Székesfehérváron kezdtünk el üzemeltetni kisvonatokat, melyek igazi látványosságnak számítottak.

Az utóbbi években végül annyira elterjedtek a kisvasutak hazánkban, hogy úgy döntöttünk kibővítjük a hozzá tartozó szolgáltatásunk körét. Elkezdtük bérbe adni neves eseményekre, mint születésnapokra, esküvőkre, évfordulókra vagy véges és iskolai rendezvényekre.